Pudderdåserne Alt I Et Kosttilskud

Tilbudspris 239,96 kr Normalpris 299,95 kr

FRI FRAGT
På ordrer over 249,-

HURTIG LEVERING
Bestil før kl. 13 på hverdage, så sender vi i dag *

GRATIS RETUR
På alle ordrer

* Ved kampagner kan der forekomme længere leveringstid

ALT I ET KOSTTILSKUD er hudpleje på tabletform. Pudderdåsernes kosttilskud er hverken en vitaminpille eller en erstatning for din sædvanlige hudpleje.
ALT I ET KOSTTILSKUD indeholder ingredienser, der virker indefra på hud, hår og negle.
Pudderdåserne har udvalgt og samlet de bedste ingredienser til både hud, hår og negle, så du kan nøjes med at tage ét kosttilskud, der bidrager til at styrke både hud, hår og negle.

• Kollagen bidrager til at huden er mere fyldig og spændstig og til at forbedre hudens elasticitet og mindske synligheden af rynker - både på ansigt og krop.
• Hyaluronsyre bidrager til at forbedre hudens elasticitet, mindske synligheden af rynker, og den holder på fugten i huden.

ALT I ET KOSTTILSKUD er et supplement til den almindelige hudpleje - ikke en erstatning. Ingredienser som disse virker indefra på en anden måde, end de kan gøre udefra. Omvendt kan et kosttilskud ikke gøre det samme for huden som for eksempel en syrepeeling eller en creme med A-vitamin. Kosttilskud og cremer skal supplere hinanden i hudpleje. ALT I ET KOSTTILSKUD er ikke vegansk eller egnet til børn.

ALT I ET KOSTTILSKUD er til alle, der gerne vil gøre noget ekstra for deres hud, hår og negle. Særligt dem, der oplever tør hud, rynker, tørre og skøre negle samt porøst hår. For at opnå optimal effekt af ALT I ET KOSTILSKUD tages tre tabletter om dagen. Om de tages på én gang eller opdelt i løbet af dagen er underordnet - gør hvad der passer dig bedst.

 • 90 tabletter        
           
  Anbefalet daglig dosis:  3 tabletter en gang dagligt  
           
  Næringsindhold af anbefalet daglig dosis:   
  Vitaminer og mineraler % RI    
  Kollagen 600 mg -    
  Vitamin B2 (Riboflavin) 1,4 mg -    
  Vitamin B3 (Niacin) 16 mg -    
  Biotin 225 µg 450    
  Vitamin C (Ascorbinsyre) 80 mg 100    
  Kobber (Kobbersulfat) 0,4 mg 40    
  Zink (Zinkoxid)  8 mg 80    
  Selen (Natriumselenit) 55 µg 100    
  Hyaluronsyre 30 mg -    
  L-Cysteine 50 mg -    
  L-Methionine 50 mg -    
           
  * RI = Referenceindtag / - = RI ikke fastlagt  
           
  Ingredienser: Fyldemidler (Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumphosphat), Kollagen, Ascorbinsyre, L-Cysteine, L-Methionine, Natriumhyaluronat, Overfladebehandlingsmidler (Magnesiumsalte af fedtsyrer, Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose), Niacin, Farver (Kalium Aluminiumsilicat, Titandioxid), Zinkoxid, Kokosolie, Kobbersulfat, Riboflavin, Biotin, Natriumselenit.